I forbindelse med informasjonskapslene som brukes av Trendstream Limited, blir et unikt ID-nummer lagret i eller forbundet med informasjonskapslene eller de relaterte teknologiene. En informasjonskapsel er en informasjonsbit som lagres i enhetens nettleser når du besøker et nettsted. Informasjonskapsler brukes til en rekke formål, inkludert til å huske identiteten din når du svarer på en undersøkelse.  Vi bruker også informasjonskapsler til å spore aktiviteten din på nettet, inkludert hvilke sider du besøker på andre nettsteder, for å finne ut hvor god effekt reklame har på atferden din.

Svarene dine på spørsmålene i denne undersøkelsen blir forbundet med de unike ID-numrene. Vi vil dele undersøkelsesdata med kundene våre for å analysere aktivitet på nettet og måle effekten av reklame. Vi vil dele unike ID-numre med selskapet som satte oss i kontakt med deg, for formål relatert til din relasjon med dette selskapet (for eksempel for at de skal kunne invitere deg til å svare på undersøkelser, eller for at du skal kunne løse inn belønninger). Vil du vite mer om hvordan vi behandler informasjonen som samles inn via vår bruk av informasjonskapsler eller relaterte teknologier på enheten din, og svarene dine fra undersøkelsen, kan du se personvernerklæringen vår, som du finner her.

Under finner du beskrivelser av informasjonskapslene og lignende teknologier som vi bruker, inkludert informasjonskapslene vi bruker til sporing. Bortsett fra informasjonskapsler som er helt nødvendige for at dette nettstedet skal fungere, kan du administrere bruken av informasjonskapsler og lignende teknologier ved å velge preferanser som beskrevet under.  Vær oppmerksom på at hvis du trekker tilbake samtykket til å bruke en informasjonskapsel, lagrer vi en informasjonskapsel på enheten din for å huske valget ditt. Hvis du senere sletter informasjonskapslene på enheten, sletter du også denne kapselen, og du må fornye valgene dine. Gå til https://www.globalwebindex.net/gwiq/opt-out hvis du senere bestemmer deg for å trekke tilbake samtykket ditt.

Vær oppmerksom på at bruken av informasjonskapsler er nettleserspesifikk. Hvis du bruker flere nettlesere eller enheter, må du endre preferansene for hver enkelt.Reklamerelatert informasjonskapsel:

Informasjonskapselens navn

Formålet med informasjonskapselen

Lenke for å trekke tilbake samtykket

 GWIQ

Analysere aktivitet på nettet og måle effekten av reklame 

https://www.globalwebindex.net/gwiq/opt-out

 

Informasjonskapsler fra partnere:

Partnerens navn

Formålet med informasjonskapselen

Lenke for å trekke tilbake samtykket

 Publicis

Måle effekten av reklame på nettet, spore besøk på nettsteder, opprette speilpublikum og få innsikt i målgrupper

http://match.rundsp.com/optout

Liveramp

Opprette speilpublikum og få innsikt i målgrupper

https://liveramp.com/opt_out/

Retargetly

Opprette speilpublikum og få innsikt i målgrupper

 

Conversant

Måle effekten av reklame på nettet, spore besøk på nettsteder, opprette speilpublikum og få innsikt i målgrupper

http://www.conversantmedia.com/optout