Berhubung kuki yang ditetapkan oleh Trendstream Limited, satu nombor pengenalan yang unik akan disimpan di dalam atau dikaitkan dengan kuki atau teknologi berkaitan. Kuki adalah maklumat yang diletakkan di dalam pelayar komputer anda apabila anda melawat sesuatu laman web. Ia digunakan untuk pelbagai tujuan, termasuk mengingati identiti anda apabila melengkapkan sesuatu tinjauan. Kami juga menggunakan kuki untuk menjejaki aktiviti internet anda, termasuk halaman-halaman yang anda lawati di laman lain, untuk memastikan keberkesanan pengiklanan ke atas tingkah laku anda.

Jawapan-jawapan anda kepada soalan-soalan dalam tinjauan ini akan dikaitkan dengan nombor pengenalan unik. Kami akan berkongsi data tinjauan dengan para pelanggan kami bagi tujuan analisis rangkaian dan keberkesanan pengiklanan. Kami akan berkongsi nombor pengenalan yang unik dengan syarikat persampelan dari mana anda didapatkan berkaitan penyertaan anda dalam syarikat persampelan sedemikian (contohnya, untuk menjemput anda melengkapkan tinjauan, memenuhi ganjaran, dsb.). Maklumat lanjut berkenaan pemprosesan maklumat yang dikumpulkan daripada penggunaan kuki atau teknologi serupa oleh kami pada peranti anda, dan respons tinjauan anda, boleh didapati dalam Dasar Privasi kami di sini [pautan]

Di bawah ini terdapat huraian kuki dan teknologi serupa yang kami gunakan, termasuk kuki penjejakan kami. Melainkan kuki yang diperlukan untuk laman web ini berfungsi, anda boleh mengurus penggunaan kuki dan teknologi serupa dengan menyatakan pilihan anda seperti di bawah. Sila faham bahawa jika anda menjalankan hak anda untuk memilih keluar daripada sesuatu kuki, kami akan meletakkan satu kuki pada peranti anda yang lazimnya dikenali sebagai “kuki pilih keluar”. Jika anda memadamkan kuki anda kemudian, anda juga akan memadamkan kuki pilih keluar dan anda perlu memperbaharui pilihan anda. Untuk mengakses pautan pilih keluar selepas anda bersetuju, sila lawat https://www.globalwebindex.net/gwiq/opt-out.

Sila ambil maklum bahawa penggunaan kuki adalah spesifik bagi pelayar. Jika anda menggunakan lebih daripada satu pelayar atau peranti, anda akan perlu mengubahsuai pemilihan anda pada setiap satu.

 

 

Kuki Perlu:

Nama Kuki

Tujuan Kuki

Pautan Pilih Keluar

 __hssc    

 Kuki untuk menjejaki sesi.

 

 __hssrc

 

 Digunakan untuk menentukan sama ada anda telah memulakan semula pelayar. Kuki ini ditetapkan apabila __hssc cookie diubah.

 

hsPagesViewedThisSession

Digunakan untuk menjejaki paparan halaman dalam satu sesi.

 

 __hs_test_cookie

 

Digunakan untuk menguji sama ada anda telah membolehkan sokongan untuk kuki. 

 

 

 

Mengiklankan Kuki:

Nama Kuki

Tujuan Kuki

Pautan Pilih Keluar

 GWIQ

Analisis rangkaian & keberkesanan pengiklanan 

https://www.globalwebindex.net/gwiq/opt-out 

 

Kuki Rakan Kongsi:

Nama Rakan Kongsi

Tujuan Kuki

Pautan Pilih Keluar

 Publicis

Online Ad Effectiveness, Tracking Website Visits, Developing Online Look-a-Like Cohorts and Audience Insights

http://match.rundsp.com/optout

Liveramp

Developing Online Look-a-Like Cohorts and Audience Insights  https://liveramp.com/opt_out/

Dentsu Aegis

Online Ad Effectiveness, Tracking Website Visits, Developing Online Look-a-Like Cohorts and Audience Insights http://www.dentsu.com/termsofuse/optout.html

Retargetly

Developing Online Look-a-Like Cohorts and Audience Insights